Про старт перших навчальних груп сертифікованого курсу «Застосування практик когерентного дихання "Дихання-Тіло-Розум" (Breath-Body-Mind)»

03 травня 2023 року, в рамках роботи Кропивницького Хабу психологічної підтримки, в арт - просторі "Тут і зараз" відбулись дві перші навчальні групи сертифікованого курсу «Застосування практик когерентного дихання "Дихання-Тіло-Розум" (Breath-Body-Mind)»для практичних психологів та вчителів корекційної роботи.

Як це працює?
Вдих посилає хвилю щойно насиченої киснем крові до мозку, видих сприяє заспокоєнню вегетативної нервової системи та розслабленню напружених м’язів. Контролювання процесу поглинання кисню розвиває навичку повільного, глибокого, ритмічного дихання і є одним з природніх та екологічних способів формування стресостійкості, яка нам всім зараз просто необхідна.
Навчання проводить сертифікований вчитель ВВМ Наталія Таран, яка реалізує програму підтримки стресостійкості для українців та українських фахівців в сфері охорони фізичного та психічного здоров'я від організації ВВМ (Нью Йорк, США).
Координатори: Сосновська М.В., Федорченко Т.І., консультанти КУ «МЦПРПП КМР»
Кiлькiсть переглядiв: 4

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.