Завершено навчання за програмою базового рівня сертифікованого курсу «Застосування практик когерентного дихання "Дихання-Тіло-Розум" (Breath-Body-Mind)»

Завершено навчання за програмою базового рівня сертифікованого курсу «Застосування практик когерентного дихання "Дихання-Тіло-Розум" (Breath-Body-Mind)». До складу перших трьох груп учасників увійшли практичні психологи, соціальні педагоги та вчителі корекційної роботи закладів освіти міста.

Головною метою курсу є формування природніх та екологічних навичок стресостійкості, самодопомоги та підтримки тих, хто такої допомоги потребує через наслідки війни.

Щиро вітаємо колег з отриманням сертифікатів про проходження базового етапу навчання та запрошуємо у вересні продовжити опановування технології за програмою наступного рівня!Висловлюємо щиру вдячність сертифікованому вчителю ВВМ Наталії Таран, яка на громадських засадах, реалізує програму підтримки стресостійкості для українців та українських фахівців в сфері охорони фізичного та психічного здоров'я від організації ВВМ (Нью Йорк, США).

Координатори: Сосновська М.В., Федорченко Т.І., консультанти КУ «МЦПРПП КМР»
Кiлькiсть переглядiв: 5

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.