Підсумовуємо IV міський марафон просвітницько-профілактичних заходів з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини

«2023: ПРО МЕНТАЛЬНИЙ ДОБРОБУТ»

Сьогодні в Україні немає дітей, які в тій чи іншій мірі, не зазнали впливу воєнного вторгнення. Якщо з ними не працювати, то все, що протягом цієї війни діти бачуть, чують, переживають може залишити відбиток на їх подальшому житті та спричинити проблеми з фізичним і ментальним здоровʼям. В той же час, діти мають високий потенціал до відновлення.

З метою посилення психосоціальної підтримки здобувачів освіти дошкільного та шкільного віку у воєнний час, створення умов для обміну досвідом, поширення кращих практик фахівців соціально-психологічних служб, педагогів закладів дошкільної та загальної середньої освіти, у період з 13 по 20 листопада, був проведенийIV міський марафон просвітницько-профілактичних заходів з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини.

Щиро дякуємо всім закладам та освітянам, які поділились тим, яку роботу вони проводять в закладах щодня, щоб наповнити дитинство яскравими, позитивними та незабутніми емоціями, адже, в умовах війни це є ключовим фактором для збереження та зміцнення ментального здоров'я.

Координатор: Марина Сосновська, консультант КУ «МЦПРПП КМР».
Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/groups/sps.kd.17
Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.