Відбулась інструктивна нарада для відповідальних за організацію в закладах освіти заходів, що приурочені участі у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»

Відбулась інструктивна нарада для відповідальних за організацію в закладах освіти заходів, що приурочені участі у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства».

Пріоритетними завданнями акції є привернення уваги громадкості до актуальних проблем запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми, об’єднання зусиль державних установ та громадських організацій заради захисту прав людини.

Увагу учасників наради було зосереджено на тому, що для підвищення інтересу здобувачів освіти до існування насильства та його проявів форми роботи мають бути цікавими та змістовними, інформативними та простими для сприймання, інтерактивними та сучасними, щоб активізувати усвідомлене бажання дітей протидіяти даному деструктивному явищу.

У період з 25 листопада по 10 грудня, на платформі онлайн-баркемпу, координатори акції щодня висвітлюватимуть новини про те, як саме вони здійснюють превентивну роботу з запобігання насильства та його проявів для всіх учасників освітнього процесу.

До участі долучились 69 фахівців.

Координатор: Марина Сосновська, консультант КУ «МЦПРПП КМР»

Кiлькiсть переглядiв: 14

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.