Підсумок участі закладів освіти в IV міському онлайн-баркемпі, який організовано з нагоди участі у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства», у 2023/2024 навчальному році.

У період з 25 листопада по 10 грудня світова спільнота привертає увагу громадкості до питань необхідності протидії всім існуючим проявам насильства, формуванні сталої та відповідальної поведінки, розвитку стійкості до негативних впливів соціального оточення!

Реалізуючи ці завдання педагоги закладів освіти Кропивницького щороку об’єднують зусилля та на платформі міського онлайн-баркемпу поширюють кращі практики інформаційно-просвітницької та превентивної роботи зі здобувачами освіти, що мають на меті виховання базових соціальних цінностей та формування компетентностей, які необхідні для здорового, безпечного життя.

Відеоматеріал містить узагальнений досвід роботи закладів освіти в IV міському онлайн-баркемпі, який організовано з нагоди участі у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства», у 2023/2024 навчальному році.

Щиро дякуємо керівникам закладів дошкільної та загальної середньої освіти, фахівцям соціально-психологічних служб, всім педагогам, які долучились до заходу та продемонстрували таку потужну єдність у досягненні спільної мети - формування нульової толерантності до будь-яких форм насильства!

Координатор: Марина Сосновська, консультант КУ "МЦПРПП КМР"
Кiлькiсть переглядiв: 5

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.